julemarked 2007

KFUM spejderne i Poulstrup Vi holder til i  Spejderhuset, Hovedgaden 85, Poulstrup. Kom og besøg os!!!

mødetidspunkterne kan du se på facebook...

Forsiden
Overordnet side

Vi havde et rigtigt godt Julemarked 2007

Selv om der var lidt forvirring omkring datoerne, blev det et godt marked. Men næste år bliver det også en søndag nemlig den 30. november 2008. Der var ikke den største tilslutning til vores nye tiltag Bliv Byens Bedste Bager, men Mikkel løb med titlen Byens Flotteste Kage, Lisbeth havde lavet den der smagte bedst og Anette den bedste julekage, som dog også var den eneste i kategorien.

Vi havde i år 4 nye kræmmere, med egne ting i tøj, stentøj, raku og natursten, ud over at der selvfølgelig var nisser, jule pynt, kort, dekorationer og kranse. Spejdernes Tombola og café fik næsten udsolgt og spejdernes venner som solgte dekorationer og adventskranse fik et godt salg, så vi håber på et pænt overskud. Dette er også meget vigtigt for uden det og den hjælp vi har fået fra frivillige og de mange sponsorer kunne vi ikke opretholde en spejder division i Poulstrup. Mange tak...til alle.

 

 

 

KFUM-Spejderne er medlem af verdensspejderbevægelsen (WOSM, www.scout.org) og arbejder derfor ud fra følgende grundprincipper:

Pligten mod andre betyder:

Loyalitet mod ens land og i harmoni med det at fremme lokal, national og international fred, forståelse og samarbejde. Deltagelse i samfundets udvikling med anerkendelse af og respekt for sine medmenneskers værdighed og for naturen.

Pligten mod sig selv betyder:

Ansvar for ens egen udvikling.