julemarked2009

KFUM spejderne i Poulstrup Vi holder til i  Spejderhuset, Hovedgaden 85, Poulstrup. Kom og besøg os!!!

mødetidspunkterne kan du se på facebook...

Forsiden
Overordnet side

Stor tilstrømning til julemarked

KFUM-spejderne i Poulstrup holdt i weekenden deres årlige julemarked. Det var i år rigtigt godt besøgt, både spejdere og kræmmere havde en god søndag. Som noget nyt kunne man blive fotograferet af HO&CO fra Tårs, som også kommer næste år. Tombolaen gav rigtigt godt der var også over 700 gevinster. Byens Bedste Bager blev også fundet, Sanne & Merete måtte smage sig igennem de mange kager før de kunne kåre vinderne: Bedste Julelagkage blev lavet af Lise, dommerne sagde, let og luftig med fint krydrede bunde med smag af jul. Årets julekage blev bagt af Lasse F. som også vandt sidste år, dommerne sagde flotte farver og en fin smag. De fik begge gavekort til Vera’s Vine og skøjtehjul fra Juletanken.

Tak til de mange der støttede spejderne, både sponsorer og frivillige.. uden dem intet julemarked.

På gensyn næste år.

JOF

foto fra Henrik Hansen...

Der var stor søgning ved børnebordene                                                    og ved tombolaen

Spejdernes venner havde fine adventskranse til salg.                                ByensBedsteKager, Lise og Lasse F. løb med førstepladsen.

 

Cafeén blev flittigt besøgt, Vi måtte afsted efter flere æbleskiver.            mange fine juleting

Kø ved tombolaen der var mere end 700 gevinster                                stor interesse for varene

 

 

KFUM-Spejderne er medlem af verdensspejderbevægelsen (WOSM, www.scout.org) og arbejder derfor ud fra følgende grundprincipper:

Pligten mod andre betyder:

Loyalitet mod ens land og i harmoni med det at fremme lokal, national og international fred, forståelse og samarbejde. Deltagelse i samfundets udvikling med anerkendelse af og respekt for sine medmenneskers værdighed og for naturen.

Pligten mod sig selv betyder:

Ansvar for ens egen udvikling.