julemarked2010

KFUM spejderne i Poulstrup Vi holder til i  Spejderhuset, Hovedgaden 85, Poulstrup. Kom og besøg os!!!

mødetidspunkterne kan du se på facebook...

Forsiden
Overordnet side

igen Stor tilstrømning til Årets julemarked 2010

KFUM-spejderne i Poulstrup holdt i weekenden deres årlige julemarked.

 TAK for den store opbakning ved
Spejdernes Julemarked 2010      tak til sponsorer og hjælpere.
Mange lagde vejen forbi Vrejlev-Hæstrup skole, hvor KFUM-spejderne i Poulstrup igen i år havde stablet det store julemarked på benene.  Julemarkedet kunne igen i år præsentere en masse kræmmere med vægten lagt på juleting, julehygge og mange gavemuligheder.

Som noget nyt i år var det muligt at vælge julens vin efter kyndig vejledning fra ENR-Vin fra Vrå og så samtidig få det til en god pris. Og for andet år i træk kunne vores fotograf præsentere sine ”værker” og få nogle gode aftale i stand. Man kan ikke løbe fra, at et portræt af den man holder af, nok er den bedste gave, man kan få.

Røde Kors og Fællesskabeftermiddags damerne præsenterede begge deres flotte håndarbejde. Det store trækplaster var igen i år Spejdernes store tombola. Der i år havde mange sponsorer fra Poulstrup, Harken, Vrå, Brønderslev, Hjørring, ja selv fra Sæby, og de havde bidraget med mange flotte gaver.

Det skal herigennem en lyde stor tak til vores sponsorer – uden Jer var der ikke et julemarked. Spejderne havde selv en stand hvor de kunne fremvise udrustning, uniform og tilbehør. Ting man ikke kan undvære som spejder. Flere forældre benyttede lejligheden til at foretage juleindkøbene. Ups. Jeg nævner ikke hvad der blev købt, men flotte gaver kommer der helt sikkert under juletræet.

Mange valgte også at købe en juledekoration eller adventskrans fra vores flotte stand. Bag standen står en foreningen som heldigvis igen er genopstået med stor hjælp fra Henny Thomsen – nemlig Spejdernes Venner, Poulstrup. Flere tidligere spejder eller hjælpere kikkede forbi standen og fik en sludder. Mon ikke også der blev købt lidt? Spejdernes Venner søger tidligere spejder eller folk som bare vil hjælpe til i spejderhuset eller med aktiviteterne. Der blev med det samme skrevet flere personer på listen, men der er plads til flere. Evt. interesserede kan rette henvendelse til Henny Thomsen på tlf. 24 65 98 33.

Det var også glædeligt at se så mange børn, som havde fundet deres brugte legetøj frem, der blev solgt for en slik. Mange lavede gode handler og mon ikke også nogle af gaverne er at finde under juletræet?

Spejderne selv stod for fiskedammen. Der gik ikke lang tid førend havet var fisket tomt for gaver. Godt det ikke var fisk. Mange spejdere fandt selv denne aktivitet interessant og mon ikke også gaver blev ”fisket” af spejderne selv? Mod betaling selvfølgelig.

I Caféen havde flere forældre og hjælper indleveret både julekager og julelagkager til bedømmelse.

På billederne kan vi se Sara Kjærsgaard som vandt præmien for årets bedste julekage. Og årets bedste julelagkage gik til Kirstine Rafn. Og bagefter kunne kagerne købes og nydes sammen med en kop kaffe/te. Spejdercaféen kunne også tilbyde æbleskiver, pølser med brød eller sodavand. Caféen var næsten hele tiden fyldt og mange fik en god snak.

Spejderne håber på, at I allerede nu vil sætte kryds i kalenderen til næste års julemarked, der holdes den 27. november 2011. Alle indtægter går som altid til Spejderne i Poulstrup.

Spejderne kan altid bruge en ekstra skilling og særligt nu, hvor vi næste år kan fejre vores 25 års jubilæum den 1. april 2011 som selvstændig KFUM-gruppe i Poulstrup. Flere aktiviteter og arrangementer vil dukke op i 2011, hvor vi også tager fat i en gammel tradition - nemlig loppemarked på Præstegården. Mere om det senere.

Poulstrup-spejderne siger mange tak for den gode tilslutning og de mange bidrag. Tak til alle hjælpere og forældre, som har valgt at bruge en lørdag og søndag på Poulstrup-spejderne.

Henrik Rafn, KFUM Spejderne i Poulstrup

 

 

 

  

 

 

KFUM-Spejderne er medlem af verdensspejderbevægelsen (WOSM, www.scout.org) og arbejder derfor ud fra følgende grundprincipper:

Pligten mod andre betyder:

Loyalitet mod ens land og i harmoni med det at fremme lokal, national og international fred, forståelse og samarbejde. Deltagelse i samfundets udvikling med anerkendelse af og respekt for sine medmenneskers værdighed og for naturen.

Pligten mod sig selv betyder:

Ansvar for ens egen udvikling.